KLANTENSERVICE

Heb je vragen? Wij staan altijd klaar 

om je te helpen! 

 

 

Bel of stuur een whatsappje naar

06 57 88 13 28 

of stuur een e-mail naar glitzfashionnl@gmail.com

RETOURNEREN

Binnen 14 dagen na ontvangst van je pakketje kun je je bestelling retourneren. Let op: Het artikel moet ongedragen, ongewassen, onbeschadigd en met de labels er nog aan teruggestuurd worden in de originele verpakking. Mocht dit niet het geval zijn, zijn wij helaas genoodzaakt om de retourzending niet te accepteren. In dat geval zal de zending weer teruggestuurd worden. Kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. Zorg er voor dat je de pakbon ook mee stuurt. Deze ontvang je in de mail nadat je een bestelling hebt geplaatst. Binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retourzending zal het geld terug gestort worden op de rekening. 

ALGEMEEN

Garantie

 

Wij bieden geen wasgarantie. Problemen die ontstaan zijn na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid. Wij bieden geen garantie op productapplicaties zoals studs, steentjes en pailletten. Op afgeprijsde artikelen geldt geen garantie. 

 

Verzendkosten

 

Alle vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Verzendkosten met Track en Trace bedragen €6,50. 

 

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

 

Dit kan je doen met jouw eigen Track en Trace code. Deze krijg je van ons nadat wij jouw pakketje op de post gedaan hebben. Deze code kun je invoeren op de site van PostNL. Hierna kun je je bestelling altijd volgen!

STAY CONNECTED

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon

BE OUR FRIEND

HULP NODIG?

 

06 57 88 13 28

glitzfashionnl@gmail.com

KvK nummer: 75901145

BTW nummer: NL235008023B01

Adres: Singel 1940-1945 211 Oss

5348PL (GEEN bezoekersadres)

 

© 2019 by Glitz Fashion.